Lássuk mik azok a tevékenységek, amelyek szolgáltatás értékkel bírnak az én esetemben:

Nyílászáró javítás:

Hívj, ha nem zárnak jól a műanyag nyílászáróid, és unod már, hogy süvít a szél! Finombeállítással javítok ezen a helyzeten. Vagy ha már annyira tönkrement, akkor kiegészítő szigeteléssel is csökkentem az átfújást…

Ha elégedetlen vagy a nyílászáró hőszigetelésével, mert mondjuk már nem „2 éves” a cucc, akkor is hívj, és megbeszéljük, hogy az üvegezés cseréje megoldja e a problémát. Egyébként meg természetesen….

Legvégső esetben a nyílászáró csere a megoldás. Ebben is tudok segíteni. Nem a kedvencem ugyan, mert nem szeretek már cipekedni, de ez nem jelenti azt, hogy nem végzem a cserét kellő precizitással. Ha már csere, akkor elvárod Te is, hogy ne legyen összehányva minden, nem? Én is elvárom magamtól egyébként.


Redőny problémák:

Hívj akkor is, ha a meglévő árnyékolóiddal van problémád! Legyen az egy leszakadt redőny, vagy egy elszakadt gurtni. De ha csak a gurtni behúzó automata nem működik, akkor is segítek.

Sőt. Ha csak simán nem megy le a redőny és nem tudod mi az oka. Akkor már most megmondom az egyik lehetséges okot. Valószínű, hogy félrecsúszott az egyik redőnyléc és az nem engedi le.

Kattog a motoros redőnyöd és nem mozdul sehova. Több mint valószínű, hogy valamiben megakadt a redőnyléc, és a motor ugyan forog, de a megakadt léc miatt csak összetöri a többit.
Kérlek ne erőltesd, hogy mozduljon, hanem azonnal hívj és bírd ki azt a pár napot amíg a javításra sor kerül, mert csak nagyobb lesz a kár.


Szúnyogháló, rovarháló problémák kezelése:

Nos fix hálóknál a hálócsere elég szokott lenni, ha elöregedett, vagy esetleg valamilyen mechanikai hatás érte, amitől kiszakadt. Teljesen mindegy, hogy faág vagy kisállat. Egyedül a műanyag keret állapota a kérdéses még. Alumínium keretnél ilyen probléma nincs. Hívj, ha cserét szeretnél!

Mobil hálóknál a lehetséges problémák a háló szakadásán és elöregedésén kívül, hogy nem működik kellő rugalmassággal.
Valószínű, hogy a működtető résznél tele ment kosszal. Ez porszívóval, megelőzhető.
Másik eset, amikor évekig fix hálóként üzemel. A rugó ilyenkor elveszti a rugalmasságát és gyengül.
A feladat egyértelmű. Csak hívnod kell valamilyen formában, és segítek.

Pliszé: Műhelymunka. Le kell szerelnem és elvinnem az egész szerkezetet, mert a helyszínen nem megoldható.


Napellenző ponyvacsere:

Idővel ezeket is cserélni kell, hiszen a ponyva a nyári hónapokban szinte folyamatosan ki van téve a napsugárzásnak, valamit a szél és olykor az eső sem kíméli. Kiszakadhat, kifakulhat a hosszú évek során, így sem esztétikailag, sem funkcionálisan nem látja el a feladatát.
Jó hír hogy csere előtt egy nagyon széles szín és minta palettából tudsz választani. Ha esetleg unod már a csíkos verziókat, akkor nagyon kellemes egyszínű pasztell színekkel is tudok segíteni. Divatos antracit tetőhöz például nagyon jól passzolnak az egyszínű szürke árnyalatos anyagok. Nincs 50 árnyalat szürkéből… 🙂


Nyílászáró bontás és/vagy beépítés:

Engem keresel, ha a régi nyílászáróid cserére szorulnak, vagy építkezel nyílászárókat szeretnél valakitől, aki ért a beépítéshez.
Tekints a jövőbe és ne csak azt lásd, hogy szükséged van valamilyen ablakra, vagy ajtóra. Ablakkal együtt jár a párkány is, majd valamilyen árnyékolás, és rovarok elleni védelem is.
Engedd el a generál kivitelezést ha építkezel. Keresgélj bátran, olvass véleményeket, egy egy folyamatra külön árajánlatot. Többet spórolhatsz, mint gondolnád.


Párkányozás:

Főleg műanyag párkányokkal foglalkozok, mert ez a legelterjedtebb, de ha nem igényel különösebb bádogos szakismereteket, akkor a lemez párkány ellen sincs kifogásom. Ha épp ezt szeretnéd.
A műkő párkányok szerelését elengedném, ha nagyon széles ablak méreteid vannak. Kisebb méretek esetén beszélhetünk róla. Igen jó cucc egyébként, és nem utolsó sorban időtálló.


Árnyékoló berendezések telepítése:

A helyzet itt sem más. Ha régi és elavult árnyékolóid vannak. Legyen az redőny, vagy szalagfüggöny. Cserére szorulhatnak, mert van az a pont ahol már javítgatni, tákolni felesleges…
De ha nincs még az ablakaidon semmi, és szeretnél, akkor állok a rendelkezésedre. A feladat annyi, hogy keress meg bátran! Mondd el mit szeretnél! És segítek, hogy kényelmesebbé tegyem az életed.