Nem tudod eldönteni, hogy milyen árnyékoló a számodra megfelelő?

Itt a segítség!

Hogy ne kelljen millió és millió termék között böngészni, arra gondoltam, hogy közelítsük meg abból az irányból, hogy mit is szeretnél, hogy mi az alapproblémád. 

Így könnyen fényt deríthetsz arra, hogy milyen árnyékolót válassz…

Csak olvasd tovább, és ha felismered azt, amire szükséged van, válaszd ki bátran!

A gombok alatt leírok néhány lehetséges opciót a problémákra, ha érdekel görgess le. Segít kicsit jobban eligazodni.

  • Ha egész nap melózol, és ráadásul hazaérve tök fáradtan azt tapasztalod, hogy iszonyat meleg van a lakásban. Akkor válaszd a külső árnyékolást. A meleget ugyanis ezzel tudod megfogni. Vagy egy jó diófával az ablak előtt… 😉 Vagy a klímával, de szerintem az jó kis villanyszámla, és az is lehet, hogy allergiás vagy és érzékenyen érint.
  • Ha téli hajnalokon arra kelsz, hogy nagyon lehűlt a házad, akkor valahogy meg kell fogni a hideg szelet. Ezért javasolnám Neked például a nyílászáró gombot, vagy…
  • ha már van jó nyílászáród, de még szeretnéd kiegészíteni, akkor jöhet rá a külső árnyékolás. Főleg olyan, ami jól is záródik.

Na és akkor most kicsit kanyarodjunk a beltér felé. Milyen árnyékolót válassz a lakáson belülre?

Nem ismered a beltéri cuccokat és nem tudod hogy milyen árnyékoló lenne megfelelő Neked beltérre?

  • Például, ha unod ráncigálni a sötétítő függönyt, akkor mindenképp kattints a belső árnyékolás gombra. Itt találsz sávrolót, szalagfüggönyt és rolettákat.

Ne feledkezzünk meg a hívatlan látogatók elleni védelemről sem.

Fontos kiegészítő termékek ezek is.

 

  • Kattints a rovarháló gombra. Szerencsére számos lehetőség van a rovarok ellen védekezni mechanikusan, de fontos megjegyeznem, hogy hermetikusan egyik sem alkalmas ellenük. Besurranók az ajtóknál mindig is lesznek, viszont a számukat a lakásban jelentősen le tudod csökkenteni rovarhálók telepítésével.

Nos, remélem tudtam segíteni hogy milyen árnyékolót válassz!

Igyekeztem a legtipikusabb problémákat felsorolni, hogy közelebb kerüljek az igazi igényeidhez, és hogy Te is felismerd, hogy mire van szükséged a tökéletes kényelmedhez.